
Лимонно-імбирне йогуртове морозиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1,5 ст. л.
Імбир
1,5 ч. л.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
7 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
6,5 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1,5 ст. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
за смаком
Етапи приготування
01
Вилити в каструлю воду, додати цукор, мед і тертий імбир. Поставити каструлю на середній вогонь, постійно помішувати, поки цукор не розчиниться.
02
Довести суміш в каструлі до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Після чого, процідити в миску і остудити.
03
Додати в цю ж миску йогурт, вершки і цедру. Ретельно перемішати суміш, перекласти в ємність. Поставити в холодильник, в морозильну камеру на кілька годин, при цьому кожні 30 хвилин перемішуючи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)