
Лахмаджун
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Борошно 7 1кг
2 ст.
Фарш свинячий
350 г.
Цибуля
1 шт.
Петрушка 70г
1 пуч.
Масло вершкове домашнє
75 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Паприка різана червона
2 ч. л.
Перець гострий
1 шт.
Молоко 2,5% 900г
0, 5 ст.
Етапи приготування
01
Дріжджі розчинити в теплій воді, додати цукор. Залишити на 10 хвилин.
02
Борошно просіяти, додати сіль, влити дріжджі. Поставити в тепле місце на 40 хвилин.
03
Розділити тісто на невеликі шматочки, надавши кожному форму м'ячика і залишити на 30 хвилин.
04
Для начинки у фарш додати перекручені на м'ясорубці цибулю, петрушку, томати, 2 види перцю, масло. Також посолити.
05
Потім кожен шматочок тіста розкачати величиною з тарілку. Після цього викласти кожен шматочок тіста, змащений зверху маслом на деко. На тісто викласти тонким шаром 1-1,5 ст. л. начинки і розрівняти.
06
Пекти потрібно 5-6 хвилин при температурі 200°С.
07
Готові лахмаджуни згорнути рулетом й вичавити на них лимонний сік.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)