
Курячі шлунки з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шлунки курячі охолоджені
500 г.
Картопля фасована
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст.л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Нарізати цибулю півкільцями, обсмажити на олії.
02
Ретельно промити під холодною водою курячі шлунки, розрізати кожен навпіл, додати до цибулі, яка вже трохи підсмажилась.
03
Готувати шлунки на середньому вогні без кришки, протягом 5-7 хвилин. Влити в сковороду трохи менше 1 ст. води, накрити кришкою, довести до кипіння, зменшити вогонь, тушкувати 20 хвилин. Потім, додати спеції за смаком.
04
Картоплю очистити, нарізати уздовж досить великими шматками. Додати картоплю в сковороду, також майонез, перемішати, додати воду при необхідності. Додати сіль, накрити кришкою, тушкувати протягом 15-20 хвилин. Прибрати з вогню, дати настоятися 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)