
Перевернутий сливовий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
180 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
220 г
Цукор ванільний Auchan 8г
30 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
170 г
Слива темна
600 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Сливи помити, нарізати на четвертинки і видалити кісточки. На сковорідці розтопити вершкове масло, додати цукор. Розтопити цукор, а потім додати сливи. Тушкувати хвилину і зняти з вогню.
02
Для тіста вершкове масло (130 грам) додати цукор і ваніль. Перемішати, а потім по трохи додати молоко і яйця. Тепер добре збити міксером суміш. Борошно з розпушувачем просіяти і обережно додати в молочну суміш.
03
Духовку розігріти до 180 градусів. Форму змастити вершковим маслом. У форму викласти сливи, зверху залити тістом. Поставити форму в духовку і випікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)