
Яблучні мафіни під ванільним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
350 г
Цукор ванільний Auchan 8г
4 ч.л
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Кефір Зарог 2,5% 870г
250 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Спеція Кориця мелена
2 ч.л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч.л
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати середніми кубиками. Посипати корицею (якщо не любите її, можна не додавати) і перемішати.
02
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення, потім з'єднати його зі склянкою цукру і 2 ч.л. ванільного цукру і розтерти.
03
У цю масу збити 3 яйця і перемішати все до однорідності.
04
Туди додати кефір та яблука і ще раз все перемішати.
05
У цю масу просіяти борошно з розпушувачем, ще раз перемішати до отримання однорідного тіста.
06
Духовку розігріти до 180°C. Формочки змастити вершковим маслом (силіконові змащувати не потрібно) і заповнити тістом на 2/3. Випікати в розігрітій духовці 30-35 хвилин.
07
Тим часом приготувати соус. Молоко довести до кипіння і відставити з вогню. Дати трохи охолонути.
08
Решту яєць розділити на жовтки і білки (білки не знадобляться). Жовтки розтерти з цукром, що залишився і ванільним цукром. Додати крохмаль і добре перемішати. Влити гаряче молоко (воно не повинно бути занадто гарячим, щоб яйця не згорнулися) і ще раз перемішати до однорідності.
09
Цю масу поставити на водяну баню і, помішуючи, проварити до загустіння. Дати трохи охолонути.
10
Готові мафіни добре остудити і викласти на них соус. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)