
Рибний салат з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
500 г
Картопля фасована
500 г
Гриби Шарм мариновані білі 200г
200 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, відділити м'ясо від кісточок. Відварити м'якоть в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити рибу, а потім нарізати шматочками.
02
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Залити цибулю окропом на 10-15 хвилин.
03
Мариновані гриби дістати з банки, промити й нарізати кубиками. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Всі інгредієнти змішати в мисці. Додати гірчицю, сіль, перець, майонез. Обережно перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)