
Крем-суп із гарбуза
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
800 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 щіпка
Цибуля-Порей
1 шт.
Часник
2 зубчики
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Від цибулі-порею відрізати білу частину, дрібно нарізати. Змішати з порізаним часником і оливковою олією. Кілька хвилин прогріти в сотейнику на вогні.
02
Гарбуз очистити від насіння, зрізати шкірку і порізати кубиками. Скласти його в той же сотейник, поставити на маленький вогонь. Додати карі і мускатний горіх, перемішати.
03
Коли карі нагріється і почне випускати аромат, влити курячий бульйон. Додати сіль і перець. Варити суп до м'якості гарбуза.
04
Суп остудити, збити в блендері. Підігріти вершки і влити в суп-пюре. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)