
Салат з капусти в південному стилі
Багатьом відомий і досить простий салат з білокачанної капусти. Його часто можна зустріти в їдальнях, кафе і ресторанах. Але ж ви ніколи не замислювалися, чому він такий популярний? По-перше, вітаміни. У цьому салаті їх просто величезна кількість, особливо вітаміну С. Тому особливо на нього варто звернути увагу взимку, коли для нашого імунітету необхідний цей вітамін. По-друге, таке овочеве поєднання чудово підходить як гарнір до м'яса, птиці та риби. У салат також можна додати будь-яку зелень, а соус замінити на поєднання лимонного соку, оцту і оливкової олії. Загалом, не салат, а море користі і мінімум зусиль.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
300 г.
Цибуля
120 г.
Морква
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
70 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
5 мл.
Етапи приготування
01
Капусту помити, зняти верхні листки, а потім дрібно нашаткувати. Моркву помити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
02
Всі інгредієнти з'єднати. Змішати цукор, майонез і оцет. Додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)