
Сочевиця з горгонзолою
Ароматна страва з приємним смаком часнику і лимона підкуповує простотою приготування. Обсмажувати цибулю з часником потрібно до моменту, коли вони вже випустили свої аромати, але ще не зарум'янилися. Зайву рідину з банки коричневої консервованої сочевиці злийте. Суху ж крупу необхідно попередньо відварити. Помішуйте отриману суміш акуратно і ретельно, щоб не перетворити страву в кашу, при цьому, щоб розтоплена сирна маса рівномірно розподілилася в товщі сочевиці. Оскільки італійський сир горгонзола вважається досить солоним і гоструватим, солити страву немає необхідності. Замість нього можете використовувати інший сир з цвіллю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля червона
100 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Петрушка 70г
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 мл.
Масло вершкове домашнє
25 мл.
Часник
50 г.
Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%
100 г.
Етапи приготування
01
Цибулю і часник подрібнити, обсмажити на оливковій олії і вершковому маслі в глибокій сковороді. Не доводити до золотистого кольору.
02
Змішати суміш цибулі і часнику з сочевицею. Перемішувати обережно.
03
Як тільки сочевиця прогріється на сковороді, додати сік лимона, подрібнену петрушку, розламаний на шматочки сир. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)