
Запіканка з квасолі та картоплі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
300 г.
Картопля фасована
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Розігріти рослинну олію (10 мл.) на сковороді і обсмажити цибулю. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Духовку розігріти до 190°C градусів.
02
Квасолю спочатку замочити, а потім відварити до м'якості. Змішати квасолю з пюре і подрібнити блендером до однорідного стану. Змастити форму олією і викласти половину картопляної суміші. Потім укласти шар смаженої цибулі і решту пюре, поставити форму в духовку і запікати близько 20-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)