
Баранина по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
0, 5 ст.
Сік Don Simon ананасовий 1л
0, 5 ст.
Коріандр Еко мелений 20г
8 ст. л.
Баранина ребро
700 г.
Перець чилі червоний
3 шт.
Авокадо 500г
1 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Лаваш 300г
6 шт.
Салат Варшавський
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Часник
3 зуб.
Помідор
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Етапи приготування
01
Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.
02
Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.
03
Додати м'ясо і маринувати 1 годину.
04
Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.
05
Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.
06
Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.
07
Подавати з лавашем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)