
Банановий чізкейк без випічки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
200 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Молоко 2,5% 900г
2 ст. л.
Сир кисломолочний 9%
400 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Мед Літній Мед 750г
4 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Желатин Добрик 15г
8 г.
Банан
2 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком.
Етапи приготування
01
Форму для випікання, краще роздільну, діаметром близько 22 см., прокласти пергаментним папером (і бортики теж), яку попередньо змастити олією.
02
Печиво розтовкти в дрібну крихту, додати до нього молоко і масло, яке попередньо розтопити на повільному вогні.
03
Все добре перемішати і масу, викласти у форму на дно і розрівняти її. Потім форму прибрати в холодильник.
04
Банани очистити і розтовкти виделочкою до однорідного пюре.
05
Желатин розчинити в лимонному соці і нагріти його на водяній бані, щоб він розійшовся. Розчинений желатин змішати з банановим пюре і перемішати. Масу прибрати в холодильник хвилин на 10, щоб вона схопилася, але щоб не перетворилася в желе.
06
Сир протерти через сито і додати цедру лимона, сметану, мед. Все трохи збити вінчиком.
07
Окремо збити вершки з ванільним цукром.
08
Потім змішати сир, бананове пюре і збиті вершки і добре збити. Після чого масу, що вийшла, викласти в застиглу форму і знову форму прибрати в холодильник, бажано на ніч.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)