
Ароматний кускус із овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
2 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл.
Кускус Fine Life 800г
180 г.
Сіль Єгипет
1/4 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1/4 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 г.
Етапи приготування
01
Моркву очистити від шкірки, помити і порізати кубиками. Чисту зелену цибулю порізати.
02
Глибоку сковороду поставити на вогонь. Налити в неї оливкову олію і дати нагрітися. Додати різну цибулю, моркву 1/4 ч. л. солі і чорного перцю. Пасерувати. Додати 1 г. меленої кориці (за смаком).
03
Залити овочі курячим бульйоном. Помішати. Довести до кипіння, а потім додати кускус. Накрити кришкою сковороду і зняти з плити. Настоювати 5 хвилин.
04
Розмішати ретельно кускус за допомогою вилки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)