
Дріжджовий пиріг зі слив
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
270 г
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г
Вода негазована Аквуля 2л
40 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
320 г
Сіль Єгипет
3 г
Лимон
60 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г
Масло вершкове домашнє
140 г
Слива темна
1 кг
Етапи приготування
01
Розмішати дріжджі з теплою водою і залишити на 10 хвилин.У глибоку миску просіяти 240 грам борошна, 200 грам цукру, сіль, йогурт, яйце, цедру і ваніль. Додати дріжджі і збивати міксером на не великий швидкості близько хвилини.
02
Масло розм'якшити і по трохи додати в борошняну суміш. Кілька хвилин збивати міксером до однорідного стану. Обсипати тісто рештою борошна і накрити миску з тістом плівкою або серветкою. Залишити на 1,5 години.
03
Форму для випікання змастити маслом і посипати цукром. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Кожну половинку розрізати на часточки і викласти їх у форму.
04
Дістати тісто і викласти його зверху на сливи. Знову накрити форму і залишити на 1,5 години. Розігріти духовку до 190 градусів.Поставити форму в духовку і випікати близько 30-35 хвилин. Дістати з духовки, дати трохи охолонути і розрізати на порційні шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)