
Тайські рибні котлети
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
450 г
Борошно рисове Sacramento 900г
45 г
Коріандр Еко мелений 20г
10 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Карі Carmencita 40г
7 г
Квасоля зелена Frozen Fruit різана свіжоморожена 300г
100 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, відділити від кісток, перекрутити в м'ясорубці або блендері до стану фаршу. Додати просіяне борошно, яйце і карі. Пропустити ще раз через м'ясорубку або в блендері.
02
Цибулю і квасолю помити і дрібно нарізати, додати до риби. Добре все перемішати, додати сіль і сформувати котлети. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити до золотистого кольору з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)