
Суп із квашеної капусти по-угорськи
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста квашена
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Риб'ячий жир Source Naturals OmegaEPA 100 гелевих капсул
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
50 мл.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Ковбаса куряча копчена
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Часник
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю і перець очистити і подрібнити разом із шинкою. Все покласти в каструлю, додати капусту.
02
Залити в каструлю кип'яток, поставити на вогонь, варити 20 хвилин. Додати сіль і перець.
03
Розтопити на сковороді жир, нарізати ковбасу і висипати її на сковороду, обсмажити, після додати в каструлю із супом.
04
Змішати борошно із сметаною і подрібненим часником, після влити соус в суп. Перемішати всі інгредієнти в супі, варити до загустіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)