
Соус для парової риби
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Сік лайма JohnTop 230мл
2 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Перець чилі дрібно нарізати.
02
Додати імбир, дрібно нарізану зелень петрушки, соєвий соус, сік лайма і соняшникову олію.
03
Соус посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)