
Соус з картоплі та часнику
Прекрасний, цікавий і яскравий картопляно-часниковий соус. Французи вважають, що, якщо ви освоїли приготування соусів, то ви вже дуже непоганий кухар. Адже соусом можна додати яскравість і потрібні акценти будь-якій страві, зробити її більш насиченою і смачною. Саме тому такий соус краще взяти на замітку кожній господині. Його можна подати до звичайних і простих парових, варених або запечених страв з курки, риби або м'яса. І навіть найпростіша страва стане особливою, цікавою і вишуканою. Також можна додати до нього подрібнену свіжу зелень, гриби і трохи вершків, тоді соус стане ніжнішим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
600 г.
Часник
2 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Лимон
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Подрібнити картоплю і часник в блендері.
02
З лимона вичавити сік, одати до картоплі з часником. Додати також сіль, перець і масло. Ще раз подрібнити до однорідної консистенції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)