
Салат з сиром і гранатом
Любителі сиру по достоїнству оцінять цей чудовий, легкий і свіжий салат, адже в ньому два абсолютно різних сорти: грецький сир фета, що має злегка солонуватий смак і рихлу структуру, і будь-який твердий сир (в цьому випадку кожен вибирає свій улюблений сорт). Сирну комбінацію чудово доповнюють дорогоцінні зернятка граната, зелений шпинат (можете використовувати як свіжий, так і заморожений), а також смажені кедрові горішки, які виділяючи ароматне масло, насичують салат пікантним смаком хвойного лісу. У підсумку Вас очікує незабутній смак, неповторний аромат і ефектний вигляд цього новоспеченого салатику, який прикрасить будь-яке святкове застілля, а гості залишаться в захваті, не сумнівайтеся.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
160 г.
Гранат еліт
300 г.
Сир Сиророб Фета 55%
160 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
60 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Сир нарізати соломкою або кубиками.
02
Фету розкришити. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією і акуратно перемішати. Розкласти салат по порційних тарілках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)