
Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина для стейків
400 г.
Капуста білокачанна
500 г.
Рис пропарений
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Часник
1 шт.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
1 ч. л.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
2 ст. л.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати кубиками, цибулю подрібнити. Розігріти сковороду з маргарином, викласти на сковороду м'ясо з цибулею, обсмажити.
02
Капусту нашаткувати, перець нарізати кільцями, гриби нарізати. Додати в сковороду до м'яса овочі, злегка обсмажити.
03
Викласти в горщики суміш із сковороди, залити бульйоном, поставити в духовку на 20-30 хвилин.
04
Попередньо, відварити рис до напівготовності, додати рис в горщики, повернути в духовку на 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)