
Сливовий «Наполеон»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г
Слива темна
1 кг
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Лимон
30 г
Імбир Еко мелений 20г
5 г
Масло вершкове домашнє
50 г
Кориця Еко мелена 20г
5 г
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200 градусів. Розтопити 10 грам вершкового масла, додати 1 чайну ложку цукру, добре розмішати, щоб цукор розчинився. На присипаний борошном стіл викласти 1 пласт тіста, змастити його маслом з цукром. Зверху накрити другим пластом тіста, тонко розкачати. Виделкою в декількох місцях наколоти тісто.
02
Деко збризнути водою, укласти тісто. Поставити деко в розігріту духовку і випікати близько 20-25 хвилин. Дістати з духовки, дати охолонути.
03
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Покласти сливи в каструлю, додати цукор, лимонний сік, імбир і корицю. Варити сливи на невеликому вогні близько 15-20 хвилин (об'єм повинен зменшитися вдвічі). Додати вершкове масло, добре розмішати. Вимкнути вогонь і дати охолонути до кімнатної температури.
04
Вершки збити в стійку піну. Розділити вершки на три частини. Краї тіста підрізати (крихти не викидати). Розрізати випечене тісто на 3 однакових пласта. Перший змастити збитими вершками, укласти другий і змастити його вершками і сливовим пюре. На верх укласти третій пласт і змастити рештою вершків. Торт покласти в холодильник на 1 годину, щоб він просочився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)