
Пивний чилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1,5 кг.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Часник
4 часточки
Перець Fimtad Халапеньо гострий 340г
3 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Кмин Еко римський 15г
1 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Перець червоний Fine Life чилі мелений 20г
4 ст. л.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ст. л.
Пиво Chouffe темне 8% 0,33л
500 мл.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
4 ст. л.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
425 г.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
за смаком
Етапи приготування
01
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.
02
Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.
03
Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.
04
Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.
05
Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.
06
Подавати зі сметаною і сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів















 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)