
Грибний пиріг з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Горіх мускатний мелений
3 г
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
60 г
Цибуля
80 г
Гриби Гливи
400 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Для тіста масло порізати ножем на шматочки і змішати з борошном. Додати 1 яйце, сіль, перець. Сир натерти на крупній тертці.
02
Додати до тіста мускатний горіх, тертий сир (2/3 від загальної кількості). Замісити тісто, скачати в кулю, накрити харчовою плівкою. Прибрати тісто в холодильник на 1 годину. Духовку розігріти до 180 градусів.
03
Поки тісто в холодильнику очистити цибулю від лушпиння і дрібно нарізати. Зелень помити, просушити і також дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити цибулю і гриби на сковороді. Коли сік з грибів випарується, додати сіль, перець, зелень, 1 столову ложку борошна і влити вершки. Протушкувати 3-5 хвилин, помішуючи, до легкого загустіння.
04
Форму змастити вершковим маслом. Тісто викласти у змащену форму, зробити бортики 3 см, розрівняти. Викласти на тісто начинку, посипати сиром, що залишився і поставити випікатися на 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)