
Мастика з маршмеллоу
Судячи по способу приготування і часу, який вимагає ця страва, вона досить легка і не складна. Але потрібно все таки розібратися, що таке це маршмеллоу. Це цукерки, які нагадують зефір. Складається він з желатину і цукру, ну і звичайно ж ароматизатори. Ви легко знайдете такі в супермаркеті. Дрібні шматочки маршмеллоу можна додавати куди - завгодно, не тільки в десерти, а й навіть у салати. У нашому рецепті завдяки маршмеллоу ви отримаєте відмінний десерт, який порадує вас і ваших гостей не тільки презентабельним видом, але і відмінним смаком. Адже з нього можна зробити по істині чудові фігурки, які сподобаються не тільки дітям, але й дорослим теж.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Маршмелоу Haribo Chamallows 90г
100 г.
Сік Limmi лимонний 125мл
1 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст.
Етапи приготування
01
У маршмеллоу додати лимонний сік і нагріти в мікрохвильовій печі (10-20 сек.). Потім порціями вводити цукрову пудру, розмішуючи лопаткою.
02
Коли розмішувати стане важко, викласти масу на стіл, посипаний цукровою пудрою, і розминати до тих пір, поки мастика не перестане липнути до рук.
03
Маршмеллоу загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хв.
04
Готову мастику дістати, викласти на стіл, посипаний крохмалем і починати формувати вироби.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)