
Маринований імбир
Хочете жити довго - вживайте імбир. Білий корінь містить суцільні вітаміни, амінокислоти, антиоксиданти, мікроелементи. Подумати тільки, ще в ІІІ столітті до н.е. почали проводиться дослідження корисності унікального кореня. Імбир за своїми корисними властивостями можна порівняти з часником, він так само знищує мікроби і підвищує імунітет. Проте, на відміну від часнику, має приємніший аромат. У кулінарії пекучий корінь застосовують дуже давно, наприклад в Японії він є обов'язковим продуктом в суші. Із-за використання сирої риби, пряність виступає захистом від мікробів, маючи бактерицидну дію. Цікаво, але при маринуванні, імбир зберігає усі свої корисності, тому любителі гостренької приправи можуть запастися нею на декілька місяців і насолоджуватися стравами з її участю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
300 г.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
120 мл.
Оцет Kuhne червоне вино 250мл
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
25 г.
Вода негазована Аквуля 2л
4 ст. л.
Сіль Єгипет
щіпка
Етапи приготування
01
Очистити імбир (клубень) від шкірки. Нарізати кружечками. Висипати в каструлю. А потім залити окропом.
02
Посолити. Далі перемішати. Варити 4 хвилини. Після, злити воду і остудити.
03
Приготувати маринад: розчинити цукор у гарячій обов'язково кип'яченій воді. Влити оцет і вино. Розмішати.
04
Скласти імбир у банку. Залити маринадом. Закрити кришкою і залишити на 3 дні у прохолодному місці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)