
Салат з м'ясом і овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Огірки мариновані Aro 3л
120 г.
Картопля фасована
300 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Петрушка 70г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити м'ясо. Нарізати його кубиками або скибочками.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Картоплю відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Сир натерти кубиками, соломкою або натерти на тертці. Огірки нарізати кубиками або соломкою. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)