
Жульєн з куркою і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Наша Ряба з філе курки варена вищий сорт
200 г.
Гриби Гливи
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
400 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
0,5 ч. л.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Паприка різана червона
щіпка
Етапи приготування
01
Тонко нарізати куряче філе. Промити гриби і ретельно висушити їх на рушнику, потім їх потрібно нарізати невеликими шматочками. Нарізати цибулю тонкими півкільцями. Натерти сир.
02
Нагріти велику сковорідку з 2 ст. л. масла. Коли сковорода нагріється, додати цибулю з маслом і перемішати кілька разів. Додати сіль, і смажити цибулю, поки вона не стане м'якою і злегка золотистою. Додати гриби і курку. Смажити ще 5-8 хвилин. Додати 1/2 чайної ложки меленого чорного перцю, гарненько все перемішати і вимкнути вогонь.
03
Нагріти сковорідку. Додати 1 столову ложку борошна і м'яко його помішувати. Як тільки борошно стане злегка жовтого кольору, додати вершкове масло і розтопити його, постійно помішуючи.
04
Тепер потрібно додати нагрітих жирних вершків у масло і перемішати, поки все не стане однорідною масою. Це займе не більше хвилини. Якщо соус вийде дуже густий, то додати молока.
05
Розігріти духовку до 180°C градусів. Помістити куряче філе та гриби в горщики. Тепер потрібно рівномірно вилити соус в кожен горщик. Посипати зверху тертим сиром, приправити перцем, відправити в духовку. Випікати жульєн з куркою і грибами потрібно до тих пір, поки сир не стане злегка золотистого кольору і добре розтане.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)