
Харчо з баранини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка бараняча
0,3 кг.
Рис пропарений
35 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
30 г.
Часник
3 шт.
Перець чилі червоний
5 г.
Кінза 70г
15 г.
Спеція Хмелі-сунелі
1 г.
Спеція Перець чорний мелений
1 г.
Гвоздика Auchan 10г
1 г.
Спеція Кориця мелена
1 г.
Аджика Marinado 450г
10 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Етапи приготування
01
Баранину нарізати на шматочки, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, зварити бульйон. Цибулю дрібно нарізати, змішати її з перцем свіжомеленим, перемішати вручну.
02
Розігріти сковороду, налити рослинну олію, додати томатну пасту, пасерувати.
03
Дрібно нарізати часник і зелень, змішати. У киплячий бульйон додати суміш цибулі з перцем, половину нарізаного перцю чилі, заздалегідь замочений рис і томатну пасту. Варити до повної готовності.
04
За 5 хвилин до кінця приготування в суп додати суміш зелені і часнику, половину перцю чилі, корицю, хмелі-сунелі, гвоздику і аджику. Довести до готовності. При подачі прикрасити зверху свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)