
Печиво "Пальміра"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
1 ч. л.
Насіння кунжуту
2 ст. л.
Манка Auchan середнє зерно 500г
2 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно присипати цукром, манкою та кунжутним насінням робочу поверхню. Викласти на присипку листкове тісто. Розкатувати тісто в прямокутник. Загинати до центру бокові краї тіста. Скласти тісто навпіл. Присипати тісто цукром, корицею, ваніллю і знову повторити всі дії, виконані раніше. Тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 15 хвилин.
02
Потім присипати робочу поверхню цукром знову, розгорнути остигле тісто в довгий прямокутник. Загинати до центру поздовжні краї двічі. Зліпити їх. Охолодити тісто в холодильнику.
03
Далі розігріти духовку до 190-200°С. Деко застелити папером для випічки. Охолоджене тісто нарізати на скибочки. Випікати 7 хвилин на одній стороні, а потім перевернути, ще 3 хвилини на інший.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)