
Курка в перцях
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стегна курячі охолоджені
1200 г.
Цибуля
2 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Часник
2 зубчика
Помідори Oscar очищені цілі у власному соку 400г
350 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Розмарин 50г
3 веточки
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Перець очистити. Половину одного перцю нарізати кубиками, а другу половину соломкою. Таким чином нарізати весь.
02
Помідор нарізати кубиками, цибулю півкільцями і дрібно нарізати часник.
03
Курку обсмажити на соняшниковій олії по 5 хвилин з двох сторін. Додати сіль, перець. Викласти у форму для запікання.
04
Обсмажити в олії з під курки цибулю із часником. Додати кубики перців і помідор. Смажити 5 хвилин.
05
Залити соусом курку і посипати січеним розмарином.
06
Випікати при 200°C 15 хвилин. Викласти перець соломкою. Повернути в духовку на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)