
Курка в молоці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1,5 кг.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Часник
5 зубчиків
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курку розрізати приблизно на 10 шматочків. Кожен шматочок добре посолити і поперчити.
02
У сковороді розтопити масло і обсмажити половину шматочків на сильному вогні. Кожну сторону обсмажувати приблизно протягом 5 хвилин.
03
Потім зняти з вогню підсмажені шматочки. Повторити операцію із другою порцією курки.
04
З одного лимона акуратно зняти цедру (найкраще овочевим ножем).
05
Зубчики часнику очистити, розім'яти їх і покласти у форму для запікання. Зверху на часник викласти обсмажені шматочки курки.
06
На сковороду, в якій смажилася курка, вилити молоко. До нього додати карі і цедру лимона. Молоко за смаком посолити, поперчити і довести до кипіння.
07
Потім зняти молоко з вогню і перелити все зі сковороди в форму з куркою. Поставити форму в розігріту до 200°С духовку. Випікати 30-40 хвилин.
08
Подавати курку слід попередньо поливши молоком, щоб вона була м'якою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)