
Чанахі в горщику
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
7 шт.
Цибуля
2 шт.
Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
600 г.
Квасоля Верес Ніжна 400г
400 г.
Часник
8 зубчиків
Морква
2 шт.
Приправа Ласочка Пава приправа універсальна 30г
за смаком
Лист лавровий
4 шт.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
пучок
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати на середні шматочки. Умочити в суміш із перцю і солі. Обсмажити в сковороді.
02
Очищену цибулю нарізати півкільцями. Викласти в горщики готове м'ясо, а зверху посипати цибулею. Потім зробити шар з квасолі у власному соку.
03
Після квасолі послідує морква, нарізана брусками. Зверху покласти лавровий лист.
04
Картоплю очистити. Крупно нарізати. Посипати сіллю і спеціями (хмелі-сунелі). Перемішати і викласти в горщик.
05
Залити інгредієнти водою, покриваючи їх повністю. Додати горошину чорного і духмяного перцю.
06
Прогріти духовку до 200ºС. Поставити горщики і готувати 60 хвилин. За цей час підготувати заправу для страви: часник пропустити через прес і змішати з січеною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)