
Торт "Прага"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
20 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Молоко згущене варене
120 г.
Вода негазована Аквуля 2л
20 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно сформувати тісто. Спекти бісквіт. Цукор поділити надвоє, білки відокремити від жовтків. Борошно, перемішати з какао. Вершкове масло трохи підтоплювати. Жовтки збити з першою частиною цукру. Збивати старанно і довго, щоб не залишилося жодного кришталика. Далі збивати білки до пишної піни, потім всипати в них цукор, знову збивати міксером до розчинення сахарози.
02
Теперь перемішати збиті білки і жовтки. Далі покласти в суміш розм'якшене масло і борошно, просіяти з какао. Зробити тісто, щоб білки не осіли, і вилити його в круглу форму, застелену пергаментом. Розігріти духовку і відправити тісто туди на 30-45 хвилин. Готовий бісквіт охолодити у формі.
03
В цей час готувати крем. Змішати воду з жовтком, додати згущене молоко. Поставити суміш на водяну баню і уварювати до сметанної консистенції, періодично помішувати. Після чого додати в суміш збите заздалегідь вершкове масло. Наприкінці всипати какао і збивати ще близько двох хвилин.
04
Нагріти цукор з водою до утворення сиропу. В окремій мисці розігріти патоку і всипати її в сироп. Через кілька хвилин додати в нього фруктову ессенцію.
05
Рівненько розрізати бісквіт поперек на три частини. Нижній і середній коржі просочити кремом. Верхній корж обмазати фруктовим джемом і обливати теплою глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)