
Бублики "Ностальгія"
Бублики "Ностальгія" - це прекрасна альтернатива магазинній випічці. Домашні бублики "Ностальгія" ні в якому разі не можуть зрівнятися з магазинними. Такі бублики відмінно урізноманітнять ваше меню. Приготувавши один раз такі бублики, даний рецепт стане вашим улюбленим, а дана страва міцно закріпиться у вашому раціоні. Бублики виходять дуже м'якими, ніжними, що тануть у роті. Тісто у бубликів дріжджове, те з якого вам маленьким ваші бабусі робили і бублики, і пиріжочки. Спробувавши ці бублики, ви відразу зрозумієте чому вони так називаються. Адже, відкусивши бублик, ви тут же поринете в легкий безтурботний світ, той де вам було так просто і добре, в світ вашого дитинства.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1270 мл.
Сіль Єгипет
5 ч. л.
Сода харчова 500г
4 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Борошно змішати з дріжджами, сіллю (1 ч. л.) і цукром. Додати теплу воду (270 мл.), почати замішувати тісто до однорідного стану, ввести шматочки м'якого масла. Вимішати досить туге, еластичне тісто. Поставити в тепле місце на 45-60 хвилин. Тісто збільшиться приблизно вдвічі.
02
Поділити тісто на порції, розкачати в кульки (як вийде), проткнути і, розтягуючи, сформувати бублик (якщо бублики будуть тонкими, вони будуть жорсткими). Накрити рушником і почекати ще 10 хвилин. За цей час поставити кип'ятитися 1 л. води з сіллю і содою.
03
Опустити бублики на 30 секунд в киплячу воду, вийняти шумівкою.
04
Змастити збитим яйцем, присипати маком. Випікати при 200°С близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів