
Бендерики з куркою
Бендерики - це досить незвичайні і цікаві млинчики із найрізноманітнішою начинкою. Цікаві вони за своєю формою, адже ця форма - трикутник. Ще одна особливість таких ось пиріжків в тому, що тісто спочатку прожарюють, як млинці. Таким чином виходить, що тісто в бендериках досить тонке, а начинки багато. У нашому рецепті бендерики робляться з курячим м'ясом, але може бути також начинка з капусти, картоплі або будь-якого іншого м'яса. Щоб страва вийшла ще більш смачною, можна перед подачею полити бендерики сметаною або приготувати який-небудь соус до них. Цілком зійде як самостійна страва до сімейної вечері або обіду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
2,5 ст.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Грудинка куряча
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
3 ст. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Два яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки розтерти з сіллю. Додати воду до жовтків, і поступово додавати просіяне борошно, змішувати поки маса не стане однорідною. Додати рослинну олію і дати настоятися тісту 2 години. Білки збити міксером, поступово вмішати в тісто. Спекти млинці.
02
У комбайні перемішати курячу грудинку і цибулю, додати сіль і перець за смаком, влити декілька ложок води, молока чи вершків.
03
Кожен млинець розрізати навпіл. На більш засмажену сторону намазати начинку, згорнути в трикутник.
04
Два яйця змішати з водою або молоком, занурити в суміш кожен млинець, обсмажити з кожного боку до золотистого кольору. При подачі покласти сметану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів