
Яловича вирізка під кавовою скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
700 г.
Кава в зернах Кавові Шедеври Трюфель
50 г.
Спеція Суміш перців
25 г.
Сіль Єгипет
7 г.
Оцет Anri яблучний 6% 0,85л
50 мл.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Мед Літній Мед 750г
30 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
200 г.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Цибуля шалот 250г
200 г.
Етапи приготування
01
Змолоти каву у кавомолці. Змішати каву та суміш перців із сіллю. М'ясо почистити від плівок, протерти вологим рушником (не мити). Обваляти з усіх сторін в приготованій суміші. Загорнути у льняний рушник або тканину, зволожену оцтом. Помістити у посуд, що щільно закривається, та витримати в холодильнику 4 години.
02
Розігріти духовку до 180°С. М'ясо трохи обтрусити від посипки та обсмажити на розігрітому вершковому маслі (20 г.) з усіх сторін. Почистити п'ять цибулин шалоту, розрізати їх на 2 частини вздовж та покласти під м'ясо. М'ясо прямо на сковорідці поставити в духовку на 30 хвилин.
03
Поки м'ясо знаходиться в духовці, можна зайнятися овочами. Почистити моркву, підготувати цибулю шалот (3 шт.), помідори, солодкий перець. На сковорідці розігріти 50 г. вершкового масла та дві ложки меду. Карамелізувати овочі. Помідори та перець готові через 4 хвилини. Цибуля та морква готуються довше.
04
М'ясо витягнути з духовки, загорнути у фольгу, можна ще в рушник. 20-хвилинне витримування м'яса дозволить м'ясним сокам розподілитися всередині і м'ясо залишиться соковитим. Гарно розкласти м'ясо та гарнір, через ситечко припудрити меленою кавою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)