
Басма
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
500 г.
Картопля фасована
350 г.
Морква
200 г.
Помідор
2 шт.
Цибуля ріпчаста молода
500 г.
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Часник
5 зубків
Зелень мікс 100г
1/2 пучка
Сіль Єгипет
за смаком
Кумин (зіра) Pripravka 10г
за смаком
Коріандр Еко мелений 20г
за смаком
Етапи приготування
01
У холодний казан покласти шар порізаного м'яса, жиром вниз. Шматочки м'яса з кістками підуть на нижній шар, а чисту м'якоть нарізати кубиками 3 на 3 см. і покласти поверх кісточок. Необхідно присолити цей шар і посипати його зірою і коріандром (зовсім крапельку) .
02
Цибулю порізати півкільцями і скласти на м'ясо.
03
Помідори необхідно порізати великими шматками і покласти поверх цибулі, ще раз при цьому посолити. Не можна допускати, щоб помідори опинилися поверх картоплі (після дотику з помідорами картопля стане твердою і не звариться).
04
Після помідор покласти шар очищеної моркви, порізаної кружечками.
05
Поверх моркви покласти картоплю, порізану на дві - чотири частини так, щоб потім картоплю було зручно їсти. Посолити картоплю з морквою.
06
Нарізати невеликими шматками гарбуз і покласти красиво на картоплю.
07
Часник очистити від шкірки і розкласти його цілим на шар гарбуза. Зелень можна покласти цілими гілочками. Ще раз посолити і посипати зірою.
08
Потім капуста - її необхідно нарізати великими шматками і залишити декілька листків цілими. Капусту натерти зірою і сіллю, укласти гіркою і закрити все капустяним листям.
09
Усі шари щільно придавити емальованою мискою, накрити кришкою і поставити на вогонь. Спочатку буде достатньо вогню середньої сили, коли закипить зменшити вогонь до слабкого і залишити кипіти ще на 45 хвилин. Готовність страви можна дізнатись за запахом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)