
Курятина табака
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Курка ціла
500-600 г
Часник
10 г
Спеція Перець чорний мелений
3г
Сіль Єгипет
10 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
4 ст.л
Етапи приготування
01
Курку розріжте по грудях, розкладіть пластом, видаліть зайвий жир і кінці крил.
02
Накрийте тушку харчовою плівкою і відбийте з одного боку, потім переверніть, накрийте і відбийте з іншого, щоб курка стала плоскою.
03
Змастіть з двох сторін рослинною олією (частину олії залиште для смаження).
04
Посипте курку сіллю і чорним перцем з обох сторін (за бажанням можна також приправити дрібно нарізаним часником), розітріть і залиште маринуватися приблизно на 10 хвилин.
05
У сковороді розігрійте олію, викладіть курку.
06
На курку покладіть кришку меншого розміру, ніж сковорода, зверху помістіть вантаж, щоб він добре придавив тушку (можна, наприклад, використовувати каструлю з водою). Прожарте на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
07
Переверніть курку на інший бік і продовжуйте смажити до готовності (теж близько 15-20 хвилин).
08
Як варіант, часник можна подати окремо в соуснику, розтерши його з сіллю і злегка розбавивши бульйоном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)