
Томатний суп із локшиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
1 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Базилік червоний Auchan свіжий 50г
за смаком
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
1 л.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
150 г.
Петрушка 70г
за смаком
Помідори рожеві фасовка
600 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Креветки 90/120
200 г.
Часник
2 зубчика
Етапи приготування
01
Цибулю порізати кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі до легкої прозорості.
02
До цибулі додати нарізані помідори, дрібно нарізаний часник і трави (базилік і петрушку). Тушкувати все разом 7 хвилин.
03
Підготувати креветки і локшину. Креветки відварити 3 хвилини. Окремо в спокійно киплячий бульйон покласти локшину. Варити протягом 5 хвилин.
04
До локшини додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Посолити. Прокип'ятити разом 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)