
Томатний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Часник
4 зубчики
Сир Славія Моцарела 50%
200 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г.
Оливки Losada Гордаль
40 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Базилік у горщику
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 щіпка
Етапи приготування
01
Тісто розкачати, викласти у форму, проколоти виделкою. Випікати 10 хвилин. Зняти фольгу.
02
Змастити охолоджену основу гірчицею. Зверху посипати порізаними оливками.
03
Посипати тертою моцарелою. Зверху покласти тонко порізані помідори. Поперчити, посолити. Посипати рубаним часником, цибулею і базиліком.
04
Змішати майонез з тертим пармезаном. Викласти сирну суміш на пиріг. Випікати в духовці при 170°C 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)