
Полуничний тірамісу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
80 г.
Сметана ХМЗ 20%
50 г.
Полуниця
20 г.
Кавник-заварник Vinzer для чаю та кави 1л
200 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Какао-порошок Аромікс 100г
5 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
20 г.
Цукрова пудра Aro 250г
10 г.
Етапи приготування
01
Збити вершки з полуницею до стану крему, додати сметану і ретельно перемішати, але не збивати.
02
Якщо використовуються вершки і свіжа полуниця, обробити їх зануреним блендером, збити отриману масу до стану крему, а потім також змішати зі сметаною.
03
Додати перетертий з цукровою пудрою жовток, перемішати все до однорідної маси. Бісквіт вимочити в розчині кави і коньяку. У форму для тірамісу (в даному випадку склянка) викласти 1 столову ложку крему, потім 1 вимочений в каву бісквіт, далі ½ крему, поверх крему - другий бісквіт, також вимочений у каві і коньяку.
04
Верхнім шаром викласти крем. Тірамісу з полуниці майже готовий! Поставити його в холодильник на кілька годин, потім посипати какао, прикрасити свіжою полуницею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)