
Солодкий рис з часником, креветками і руколою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оцет рисовий Akura 200мл
100 г.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
50 г.
Рукола 50г
100 г.
Олія кунжутна Auchan 240мл
50 г.
Часник
12 шт.
Соус соєвий Chong 1л
3 ст. л.
Лимон
2 шт.
Креветки 90/120
500 г.
Коріандр Еко мелений 20г
50 г.
Етапи приготування
01
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, всипати рис, варити. Сковороду поставити на вогонь, влити кунжутну олію, додати в сковороду подрібнений часник, важливо не пережарити.
02
Вичавити з лимонів сік, додати до соку в мисці соєвий соус, оцет, цукор і креветки. Перемішати інгредієнти. Додати суміш в сковороду до часнику. Як тільки рідина почне кипіти, зменшити вогонь.
03
Додати в сковороду руколу і коріандр, додати трохи недоварений рис з рідиною, якщо така є. Перемішати. Накрити кришкою, зняти з вогню, дати настоятися 2-3 хвилини в сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)