
Шоколадна кава
Фанати кави, рецепт для Вас. Мабуть, чашечка запашної кави - прикмета нашого часу. Якби існував музей кулінарних ароматів, кава була б там на одному з самих почесних місць, бо її аромат улюблений для величезної кількісті землян. Рецептів приготування кави величезна кількість, що дуже радує любителів цього самого популярного і відомого ще з 6-го століття напою. Нехай фахівці сперечаються про його користь і шкоду, а ми тим часом будемо насолоджуватися, без зловживання звичайно, цим божественним напоєм бадьорості. Скористайтеся запропонованим рецептом і приготуйте шоколадну каву. Це напій, в якому зварена кава - лише один із інгредієнтів, але це дуже смачно і ароматно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Вода негазована Аквуля 2л
450 мл.
Какао-порошок Аромікс 100г
45 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
125 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
125 мл.
Кава Чорна Карта Classic мелена 225г
500 мл.
Етапи приготування
01
Цукор змішати з какао-порошком, додати дрібку солі, влити гарячу воду. Перемішати до однорідної консистенції.
02
Додати в загальну суміш вершки і молоко, ванільну есенцію і зварену каву.
03
Всю суміш ретельно перемішати, охолодити і розлити по чашках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)