
Сендвіч з баклажанами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
20 мл
Часник
1 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Баклажан
1 шт.
Перець Каппа солодкий
40 г
Цибуля
60 г
Багет французький 335г
1 шт.
Сир чедер Ammerlander білий 50%
160 г
Помідор
1 шт.
Салат Варшавський
40 г
Базилік у горщику
40 г
Приправа Еко Італійські трави 10г
5 г
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200 градусів
02
У невеликій мисці змішайте разом інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, часник, сіль, спеції, перець) і відкладіть в сторону.
03
Поріжте на скибочки баклажани і викладіть на деко, зверху шарами покласти перець і цибулю, залити заготовленим соусом, залишивши 1 столову ложку. Запікати протягом 30 хвилин.
04
Розріжте багет навпіл, змастіть кожну частину соусом. На нижній шар по довжині рівномірно викласти зелень, баклажани з цибулею і перцем. Потім викласти сир, помідори і листя базиліка, накрийте другою половиною багета.
05
При бажанні можна підсмажити багет перед тим як викладати начинку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)