
Лосось з лимоном і розмарином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
680 г
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Розмарин Зелененька 50г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Лимон
2 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
40 мл
Етапи приготування
01
Розріжте філе лосося на 4 частини і покладіть їх на 4 окремих квадратика фольги. Шматочки фольги повинні бути такого розміру, щоб в них можна було загорнути рибу.
02
З обох сторін змастіть філе оливковою олією, посипте сіллю, перцем і свіжим, подрібненим розмарином.
03
На кожен шматочок риби покладіть скибочку лимона, полийте його 1 столовою ложкою лимонного соку, 2 столовими ложками вина. Щільно загорніть лосось у фольгу.
04
Готуйте рибу на грилі близько 8-10 хвилин для шматочка лосося товщиною в 2,5 см. Або відправте рибу в духовку на 25 хвилин при 190° С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)