
Пряна буженина, запечена в духовці
Готувати їсти потрібно завжди, навіть якщо немає часу, особливо тим у кого сім'я і де є діти. На допомогу тоді приходить перевірений рецепт і хороший шматок м'яса. Саме такий рецепт ми вам і представляємо сьогодні. Часу на своє приготування пряна буженина займе від сили десять хвилин. Все що від вас буде потрібно це натерти моркву і маринадом обтерти м'ясо - все. Всі інші три години свою справу за вас буде робити духовка. Ви ж спокійно можете займатися своїми справами. Таку буженину можна вживати як самостійну страву, поливши, наприклад, її журавлинним або яким-небудь фруктовим соусом. На другий день, буженину можна вживати як закуску або ж давати дітям у школу на бутерброди.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе яловиче
1 кг.
Часник
3 шт.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ст. л.
Морква
2 шт.
Лист лавровий
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Натерти моркву на дрібній тертці, викласти в миску, додати сіль, перець, подрібнений часник і лавровий лист, перемішати до однорідної консистенції.
02
Вздовж всієї поверхні м'яса зробити проколи ножем, натерти яловичину отриманою морквяною сумішшю, заштовхуючи її в проколи.
03
Духовку розігріти до 180°C, м'ясо зі спеціями покласти в кулінарний рукав, при цьому залишити невеликий отвір для повітря. Випікати 3-3,5 години. Подавати холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)