
Корисний морквяний пиріг з бананами і спеціями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно вівсяне Сто Пудів 500г
2 ст.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Банан
2 шт.
Чипси Frutex Аначипси 20г
0,5 ст.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
4 ст.л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч.л.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст.л.
Імбир Еко мелений 20г
за смаком
Морква
2 шт.
Сир кисломолочний Домашній
4 ст.л.
Волоський горіх
для прикраси
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°С.
02
У блендер покласти банани, вбити яйця і влити масло, перемішати.
03
Натерти на дрібній тертці моркву, додати в загальну суміш яєчно-бананову, перемішати.
04
Змішати борошно, розпушувач, сухофрукти, корицю, мускатний горіх і імбир. Додати суміш із сухих інгредієнтів у загальну суміш. Перемішати.
05
Змастити форму для випікання маслом, викласти в неї тісто. Випікати 40 хвилин.
06
Збити йогурт із сиром. Змастити готовий пиріг кремом, прикрасити подрібненими волоськими горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)