
Печиво апельсинове
Дуже миле і ніжне печиво, невелике, у формі різних фігурок. Солодощі завжди повинні викликати вироблення ендорфінів в організмі людини. А це, як відомо, гормон щастя. Тому після перекусу чимось солоденьким, обов'язково повинне бути присутнє почуття легкої задоволеності і піднесений настрій. Апельсинове печиво викличе у вас море позитивних емоцій ще до того, як ви його з'їсте. При одному вигляді такого печива ви відразу ж захочете його спробувати, а солодкий апельсиновий аромат буде підживлювати таке бажання ще більше. Пропонуємо вам не чекати, а швидше приступати до приготування печива на радість собі та своїм близьким.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Апельсини 1кг
1 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно збити цукор з рослинною олією, додати розпушувач, борошно і яйця, перемішати. Вмішати в отриману масу сік одного апельсина. Додати корицю і ванільний цукор. Все добре перемішати, замісити тісто.
02
Розкачати тісто. На поверхні тіста зробити надрізи виделкою і вирізати маленькі фігурки: кола, півмісяці, ромбики, зірочки і т.д. і укласти їх на лист, змащений маслом.
03
Поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 170°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)