
Закуска "поцілуночки"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Kaigo Дикий аляскинський лосось малосольне 160г
220 г.
Крабові палички вагові
20 г.
Кріп 70г
10 г.
Сир Справжній сир Голландський 50%
80 г.
Сметана ХМЗ 20%
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Лимон
1 шт.
Журавлина
10 г.
Етапи приготування
01
Спочтаку філе лосося нарізати на невеликі пластини. Крабові палички натерти на середній тертці, зелень кропу дрібно порізати. До крабових паличок та зелені додати тертий плавлений сир.
02
Потім додати сметану, сіль та добре перемішати. Для приготування закуски знадобляться маленькі тарілочки. Тарілочки застелити харчовою плівкою та викласти пластинку філе лосося.
03
Викласти начинку на філе лосося. Потім кружечки вареного яйця. Накрити пластинкою риби та зверху покласти кружечки лимону. Поставити закуску в холодильник на 2 години. Тарілочки із закускою перевернути на блюдо, на котрому лежать тонко нарізані кружечки лимону, забрати харчову плівку та зверху можна прикрасити сиром, журавлиною, кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)