
Курячі тюфтельки у вершковому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Булочка Кайзер
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
300 г.
Часник
3 зубчики
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Булочку замочити в молоці, філе і цибулю пропустити через м'ясорубку.
02
Змішати фарш, цибулю і булочку. Посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати.
03
Сформовані з фаршу тюфтельки викласти у форму, злегка змащену соняшниковою олією.
04
Запікати в духовці при температурі 180°С 15 хвилин.
05
Приготувати соус: у вершки додати дрібно порізані петрушку і часник і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.
06
Дістати форму з духовки, залити тюфтельки приготованим соусом. Запікати при температурі 180°С ще 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)